Columbia jarná kolekcia je tu. Pre viac info rozbaľte v jednotlivých kategóriách filter produktov a zvoľte novinky. Alebo nás navštívte v OC Optima - Košice - predajňa COLUMBIA. Tešíme sa na Vás.

COLUMBIA technológie

  outdry-logo-copy     OUTDRY™ 

100% VODE ODOLNÉ

       Systém OutDry™ využíva vlastný patentovaný laminačný proces, ktorý spojí 100% vode odolnú membránu s vysoko priedušnou vonkajšou vrstvou obuvi a zalepí tak všetky otvory, ktoré by mohli prepustiť vodu. Výsledkom je 100% vode odolnosť, priedušnosť, pohodlie, design a strih. Tradičná „topánková“ konštrukcia vedie k vzniku medzipriestoru medzi membránou/podšívkou a vrchnou vrstvou. Existencia tohto medzipriestoru umožňuje hromadenie vody a nečistôt, a vedie k zvýšeniu hmotnosti produktu a k pocitu chladu. Výrobné procesy OutDry™ nahradzujú väčší objem tenkou vode odolnou a priedušnou membránou, ktorá je spojená s vrchnou vrstvou. Výsledkom je nižšia váha, lepší tvar a vyššia pružnosť.

outdry2


OutDry-Extreme-Logo  OUTDRY™ EXTREME

ÚPLNE NOVÝ PRÍSTUP K OBLEČENIU DO DAŽĎA 

       Dážď je realitou. A podľa toho, kde bývate, môže byť dosť častou. Ako spoločnosť  ktorá sa vyvíjala v mnohokrát búrlivom a nevľúdnom severozápadnom Pacifiku od roku 1938, sme mali dostatok príležitostí spoznať dážď veľmi osobne. Či už je to viacdenná túra alebo len výlet po parku s vašim obľúbeným štvornohým priateľom, vieme lepšie ako väčšina, že nič nemôže zničiť dobrodružstvo viac ako nefunkčná bunda do dažďa. Preto Vám predstavujeme novú technológiu na výrobu odevov pod názvom OutDry™ Extreme.

Prečo záleží na tom, či vás bunda drží v suchu pred dažďom, ak ste nakoniec namočení vlastným potom?

OutDry™ Extreme je prvý nepremokavý ultrapriedušný plášť s nepremokavou membránou na vonkajšej strane plášťa, ktorý zaisťuje trvalú vodoodpudivosť a odolnosť. Vložením oteruvzdornej - odolnej membrány na vonkajšej strane, kde je v kontakte s dažďom, prakticky neexistuje žiadne riziko „zvlhčenia“ bundy, ako pri iných materiáloch do dažda. Je to odolná, nepremokavá vrstva, ktorá aktívne odpudzuje vlhkosť a dážď.

OutDry1OutDry3OutDry5

  


 insulation     OMNI-HEAT™ INSULATION 

BUĎTE IZOLOVANÍ PROTI CHLADU

       Táto technológia má najvyššiu hodnotu CLO* v prepočte na 100g izolujúceho materiálu na poli textilných syntetických izolácií. V porovnaní so svojim hlavným konkurentom dosahuje izolácia Omni-Heat™ 2,9 CLO na 100 gramov materiálu, zatiaľ porovnateľná TOP technológia konkurencie dosahuje hodnoty 2,5 CLO pri rovnakej váhe. Môže Vás tešiť aj to, že tento materiál, ktorý je vyrobený z 50% z recyklátu, neobetuje mäkkosť na úkor ekológie. *CLO je základná merná jednotka tepelných vlastností oblečenia.

CSC_Technologies_Illustration_Omni-Heat insulation


reflective2web OMNI-HEAT® REFLECTIVE 

VYUŽITE VLASTNÉ TEPLO


       Patentovaná technológia Omni-Heat™ priaznivo reguluje telesnú teplotu vďaka bodovej reflexnej aplikácii na vysoko priedušnom materiály. Dochádza tak k zachyteniu a udržaniu telesného tepla a zároveň k odvodu potu.

                                                                                                   


HORE           <                  1    2    3